V provozu je nový eshop Jez konopí - nutné si obnovit registrace a slevy!!!

TUŇÁKOVÝ STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, KONOPNÝM OLEJEM A SEMÍNKEM!

Dnes pro vás máme recept s opravdovou náloží vitamínu D. Ten se vyskytuje ve velkém množství právě v tučných rybách, mezi kterými je čerstvý tuňák opravdu skvělou volbou. Příjem vitamínu D jsme umocnili použitím česnekového konopného oleje. Ten nám doplní také vitamín E, A a cenné minerály (Ca, Mg, Fe, Mg). Jde o ideální kombinaci, protože vitamín D právě vstřebávání těchto minerálů zvyšuje.

 

Kromě dnes ceněného vlivu na imunitní systém nám dlouhodobé užívání konopného oleje může pomoci zlepšit zdravý cholesterol, metabolismus a zažívání.

 

Recept na tuňákový steak již na našich stránkách najdete, dnes přidáváme pro inspiraci skvělou grilovanou zeleninu.

 

Budete potřebovat:

 

Předvařená kukuřice

 

Paprika

 

Rajčata

 

Mladé brambůrky

 

Cibule

 

Stroužky česneku

 

Chilli paprička

 

Rozmarýn

 

Lžíce olivového oleje

 

Lžíce konopného semínka

 

2 lžíce česnekového konopného oleje

 

Druhů a kombinací zeleniny je spousta. Můžete obměňovat.

 

Jak na to:

 

Zeleninu nakrájíme na větší kusy, cibuli na měsíčky, stroužky česneku oloupeme a necháme celé. Vše dáme do zapékací mísy. Zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme, poklademe větvičkami rozmarýnu a dáme do trouby rozehřáté na 220°C na funkci gril. Grilujeme do zlatova.

 

Hotovou zeleninu posypeme konopným semínkem a zakapeme česnekovým konopným olejem.

 

Jezte konopí