1 šálek vody
1 lžíce oleje
2 lžíce medu
1 lžička soli
1 šálek konopné mouky
2 šálky bílé mouky (například rýžové)
2 lžičky bezlepkového droždí
1/3 šálku semínek (slunečnicové/konopné/dýňové)

  • Všechny ingredience mícháme, než nám vznikne kypré těsto, a následně několik minut válíme, dokud není pěkně pružné.
  • Formu na chleba promastíme, umístíme do ní těsto a přikryjeme navlhčenou utěrkou. Kynout necháváme přibližně hodinu.
  • Nakynuté těsto umístíme do předehřáté trouby na 160 stupňů Celsia a necháme jej hodinu péct. Chléb krájíme po vychladnutí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Add to cart